Huurprijzen bungalows op Het Hart Van Drenthe

Pluswoningen

Op het park hebben lange tijd “Basis” en “Plus” woningen gestaan. Plus woningen hebben in tegenstelling tot Basis woningen een nieuwe keuken met vaatwasser en combimagnetron, een douchecabine met thermostaatkraan en een wasmachine in de berging. Er is echter besloten om woningen die niet aan de Plus standaard voldoen niet meer in de verhuur te houden. Welke woning je ook boekt, je zult altijd van deze voordelen gebruik kunnen maken.

Voorkeurskosten

Toch zijn er natuurlijk nog verschillen tussen de verschillende woningen. Zo heeft elke woning natuurlijk een andere locatie en sommige woningen staan dichter op elkaar. Onze woning, nummer 42 ligt bijvoorbeeld aan de rand van het park met aan de achterzijde van de woning een mooi uitzicht over een akker en daarachter een bos. Vanaf het balkon aan de voorzijde heb je vrij uitzicht over een stuk grasland. Verder ligt de tuin erg beschut en heb je veel privacy. Als  je een specifieke woning wil boeken omdat die bijvoorbeeld op een mooie locatie ligt, dan betaal je daar € 15,- extra voor.

We hopen natuurlijk dat je onze bungalow net zo mooi vindt als wij en dat je dus ook aangeeft dat je graag in nummer 42 wilt zitten. Dit kost je niks extra’s als je via ons zou boeken. Je weet dan in ieder geval zeker hoe het huisje er uit ziet en waar je komt te zitten.

Als je dat wil, vul dan aan de linkerkant je voornaam en emailadres in en wij sturen je zo snel mogelijk het reserveringsformulier.

Prijzen

Als je de prijzen wil weten of als je de hele reservering liever zelf wil regelen en geen € 15,- korting wil ontvangen, dat kan natuurlijk ook. Ga daarvoor naar deze pagina voor de prijzen of om te reserveren. Op de pagina die zich daarna opent kies je aan de rechterkant het type woning. Onze woning is een B Plus Bungalow 6-persoons woning. Na de keuze van het type woning klik je op de knop Boek nu om de tarieven te zien.

Voor meer uitleg over het boeken kun je het onderstaande video bekijken:

Reserveer hier bungalow 42 op het park Het hart van Drenthe!