Het houten pad van Theodoor

Houten pad van TheodoorHet houten pad van Theodoor is niet alleen een verhaal over een avontuurlijk varkentje. Het is ook een echt pad! Voor kinderen is dit een leuke klim- en klauterroute door het bos bij Orvelte. Het pad is helemaal van hout gemaakt en staat in het teken van het varkentje Theodoor dat liever een wild zwijn wil zijn.

In het begin is het pad makkelijk begaanbaar. Verderop moet je oppassen! Dan weer loop je hoog tussen de bomen. Even later weer laag langs het water. Je kunt het verhaal zelf naspelen. De kinderen kunnen Theodoor laten knorren, vogels laten fluiten en schapen laten blaten. Verder kunnen ze klimmen in de holle boom, muziek maken of zich verstoppen in een vossenhol.

Beginpunt: vanaf De brink in Orvelte staat het Houten Pad van Theodoor goed aangegeven. Het beginpunt ligt ca. 1 km verderop in het bos.

De route is +/- 300 meter en met kinderen duurt het ongeveer een half uur. Naast het kinderpad loopt een pad voor volwassenen. Bij het pad hoort een leesboekje over het varkentje Theodoor, verkrijgbaar bij VVV Orvelte, telefoonnummer 0593-322335.

Veel plezier!

Met de auto bent je vanaf Zwiggelte binnen 25 minuten in Orvelte (25 km).