Boomkroonpad

KroonboompadBoswachterij Gieten-Borger heeft enorme beukenlanen, vennetjes, heide, grafheuvels en natuurlijk schitterende esdorpen. Kortom een bijzondere omgeving die je zeker moet bezoeken. Verder heeft deze boswachterij nog een bijzondere attractie, het Boomkroonpad!

Als je het bos vanuit een ander perspectief wil bekijken, dan kun je een wandeling maken over een pad hoog tussen de boomtoppen. Je moet alleen geen hoogtevrees hebben. De wandeling start in een ondergrondse worteltunnel. Daarna klim je naar boven, waar je tussen boomtoppen door loopt. Vanaf de uitkijktoren heb je een prachtig uitzicht over de omgeving. Na de wandeling kunnen de kinderen in het speelbos hutten bouwen of in bomen klimmen. Of ze kunnen door middel van een speurtocht door het bos de prachtige omgeving verkennen.

Bij Buitencentrum Boomkroonpad zijn dus naast de start van het Boomkroonpad ook nog allerlei andere activiteiten. De kinderen zullen zich hier prima vermaken. Verder beginnen hier ook verschillende fiets- en wandelroutes. Tot slot kun je hier ook nog een presentatie over het bosleven bekijken en is er een winkel met leuke spullen.

Voor meer informatie kijk op Boomkroonpad.

Bezoekadres:

Buitencentrum Boomkroonpad

Steenhopenweg 4

9533 PN Drouwen

T:  0592-377305

E: boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl

W: www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad

 

Met de auto bent je vanaf Zwiggelte binnen 20 minuten bij Buitencentrum Boomkroonpad (19 km).